Pravilno skladištenje plemenitih vina i uživanje u njima
Od dozrijevanja grožđa preko proizvodnje i skladištenja do uživanja u vinu, presudna je pravilna temperatura.
Od prvog izdanka vinove loze do punjenja vinogradar s predanošću, brižno i stručnim znanjem brine o tome da samo najbolje kapljice dospiju u bocu. Bijela vina dozrijevaju nekoliko mjeseci u bačvama ili posebnim spremnicima i tek tada su spremna za punjenje. Dozrijevanje crnog vina često traje čak nekoliko godina. No čak ni tada mnoga vina nisu još dosegla svoj aromatični vrhunac. U optimalnim uvjetima skladištenja vino u boci može dozrijeti i kontinuirano se poboljšavati.
Konstantno hladno – klima snova za vaše vino
Zimi i ljeti vinu su potrebne konstantne temperature. UV svjetlo ne smiju prodrijeti u dragocjene boce, kao ni mirisi bilo koje vrste. Čak i suhi zrak i vibracije mogu umanjiti kvalitetu vina. U Liebherrovoj vinskoj vitrini plemenite će kapljice pronaći idealne uvjete skladištenja za vrhunski užitak.