Liebherr profesionalni uređaji

 

Čak i pod ekstremnim tlakom, naši aparati nude savršene hlađenje i zamrzavanje performanse. Mi smo idealan partner kada vam je potrebno pouzdano i sigurno skladištenje, bilo u ugostiteljskoj industriji, sektoru maloprodaje hrane, istraživanju i laboratorijskom sektoru, pića i smrznute prehrambene industrije, ili pekarski sektor. Uporabom samo sastavnih dijelova vrhunske kvalitete i ekskluzivnih materijala, u vezi s trgovačkim aparatima na području Liebherr može se osloniti na sve profesionalne zahtjeve vašeg određenog sektora.

Profesionalni uređaji za ugostiteljstvo

Liebherrovi uređaji za ugostiteljstvo nude savršenu snagu hlađenja i velik prostor za pohranu na malim površinama za odlaganje. U hladnjacima i zamrzivačima svježe se namirnice, ali i jela za serviranje, uvijek pregledno skladište i lako im je pristupiti. To je važno i za barove, bistroe te restorane: fronte, pretinci i spremnici izvedeni su tako da ih je lako čistiti.

U poslovnim prostorima hladnjaci i zamrzivači moraju biti posebno robusni, praktični i energetski učinkoviti. Liebherr nudi sve prednosti koje su važne u poslovnim prostorima: visokokvalitetne komponente i maksimalni iskoristivi volumen, učinkovitu snaga hlađenja, sigurnu konstantnu temperaturu i besprijekornu praktičnost pri čišćenju. No uređaji oduševljavaju prije svega niskom energetskom potrošnjom i maksimalnom ekonomičnošću.

Hladnjaci i zamrzivači za pekare

U pekarama i slastičarnicama hladnjaci i zamrzivači moraju odgovoriti na posebne izazove na tom području. Uz hladnjake i zamrzivače za pekaru asortiman uključuje škrinje i rashladne uređaje za napitke za prodajni prostor. Možete se pouzdati u Liebherrove profesionalne uređaje – 24 sata dnevno i 365 dana u godini.

Fleksibilno, brzo i štedljivo

Liebherrovi hladnjaci za napitke nude savršenu snagu hlađenja i u ekstremnim klimatskim uvjetima. Već nakon kratkog skladištenja dobro ohlađeni napitci spremni su za prodaju. Kombinacija modernih komponenti hlađenja, učinkovita i ekološka rashladna sredstva te precizne kontrole čine ove modele osobito ekonomičnima.

Rashladni uređaji za industriju pića

Rashladni uređaji u industriji pića moraju odgovarati visokim opterećenjima i zahtjevima. Liebherr je usmjeren na dugi vijek trajanja uređaja. To se pokazuje počevši od izbora visokokvalitetnih materijala preko koncepta rashladnih komponenti do razvoja dizajna. Nadalje, Liebherrove modele nije samo lako napuniti, već ih je i jednostavno čistiti, praktični su za rukovanje, štede prostor te su energetski učinkoviti i ekonomični pri potrošnji.

Na rešetkama za odlaganje podesivima po visini napitci se mogu atraktivno prezentirati. No iznimno impresioniraju uređaji s personaliziranim vizualnim identitetom, logotipima proizvođača ili oznakama robne marke.

Pri osmišljavanju dizajna za Liebherrove uređaje velika se pažnja pridaje isticanju elegancije i vrijednosti uređaja. Visokokvalitetni i posebno oplemenjeni materijali te elegantne strukture karakteriziraju jedinstven Liebherrov stil. Zbog univerzalnog dizajna Liebherrovi se uređaji mogu dobro međusobno kombinirati i uvijek privlače poglede.

Hladnjaci i zamrzivači za istraživačke centre i laboratorije

Hladnjaci i zamrzivači za upotrebu u laboratorijima i istraživačkim centrima moraju ispunjavati visoke zahtjeve. Preciznom elektronikom i postavljanjem precizne temperature Liebherrovi laboratorijski uređaji osiguravaju izvrsnu konstantnu temperaturu. Brojne funkcije i karakteristike opreme jamče da se osjetljive tvari, kao i osjetljive kemikalije i istraživački materijali skladište na najbolji mogući način. Uz to su hladnjaci i zamrzivači posebno dugog vijeka trajanja i štedljivi u potrošnji.

Najviša sigurnost i pouzdanost

U laboratoriju se postavljaju najviši zahtjevi za sigurnost i pouzdanost hladnjaka i zamrzivača. Precizna elektronika, dinamičan sustav hlađenja i visokoučinkovita izolacija jamče niske operativne troškove i istovremeno štite okoliš. Moderne komponente i precizne kontrole osiguravaju da se uskladištene tvari i materijali optimalno skladište.