Više od samog hladnjaka: tehnologija BluPerformance predstavlja novu dimenziju svježine

Predočite si sljedeću sliku savršenog hladnjaka: bezvremenski lijepi dizajn glatkih površina jednostavnih za čišćenje koji namirnice brzo hladi na idealnu temperaturu, omogućuje dugotrajniju svježinu i pritom još radi na energetski učinkovit način. Hladnjak koji se upotrebom novih tehnologija pokazuje pravim čudom u prostoru, a praktičnim elektroničkim komponentama pojednostavljuje svakodnevni život. To je BluPerformance – nova dimenzija hlađenja i zamrzavanja.

Budućnost hlađenja i zamrzavanja

Liebherrova tehnologija BluPerformance: najnovija tehnologija hlađenja za maksimalnu praktičnost.

Najbolje zabave završe u kuhinji. Iz tog ste razloga s Liebherrovim novim generacijama hladnjaka najbolje pripremljeni za goste. Uređaji iz proizvodne linije BluPerformance nude maksimalnu snagu hlađenja kako biste skladištili namirnice na najbolji mogući način i brzo pripremili pića na pogodnu temperaturu za ispijanje. Odgovarajuća funkcija hlađenja može se jednostavno i brzo odabrati putem praktičnih dodirnih elektroničkih komponenti. Zahvaljujući komponenti SmartDeviceBox, upravljajte svojim hladnjakom i kada ste na putu da biste unaprijed snizili temperaturu hlađenja.

 

 

 

Liebherrova tehnologija BluPerformance: najnovija tehnologija hlađenja za maksimalnu praktičnost.

 

Praktičnost

Dizajn

Elektronika

BioFresh

Jedinstvena Liebherrova tehnologija BioFresh objedinjuje konstantnu temperaturu i idealnu vlažnost. Tako npr. sir edamer na temperaturi malo višoj od 0 °C umjesto 10 dana u odjeljku za hlađenje može stajati čak 120 dana u pretincu BioFresh. Matovilac može ostati svjež punih 19 umjesto 7 dana. Budući da ne bacate više toliko namirnica, ne štedite samo novac, već i vrijeme. Voće, povrće, meso, riba i mliječni proizvodi: zahvaljujući tehnologiji BioFresh, namirnice ostaju znatno dulje svježe nego u dosadašnjem odjeljku za hlađenje.

Pretinci BioCool-Box omogućuju reguliranje vlažnosti radi optimalnog čuvanja voća i povrća. Na taj se način namirnice mogu dulje čuvati. Radi praktičnog rukovanja pretinci se nalaze na kotačićima koji lako klize.

Unutarnji prostor može se fleksibilno oblikovati policama GlassLine od sigurnosnog stakla, koje se lako čisti, i visokokvalitetnih profila od plemenitog čelika. One se mogu ne samo zasebno prilagoditi, već ih je moguće i vrlo lako izvaditi.

Filtar s aktivnim ugljenom FreshAir integriran je u kućište ventilatora PowerCooling na svim kombiniranim uređajima s tehnologijom BluPerformance i rashladnim uređajima. On čisti cirkulirajući zrak i brzo veže neugodne mirise. Na taj je način u unutrašnjosti uređaja uvijek optimalna kvaliteta zraka.

Uređaji s tehnologijom BluPerformance imaju visokokvalitetni prigušivač zatvaranja. Prigušivač omogućuje da se hladnjak pri odškrinutim vratima automatski tiho zatvara te jamči blago, sigurno i bešumno zatvaranje čak i kada su vrata posve napunjena.

Pretinci s tehnologijom BioFresh u premium uređajima postavljeni su na teleskopske vodilice. Mogu se samostalno zatvarati te su opremljeni prigušivačem zatvaranja. LED žarulje omogućuju savršeno osvjetljavanje sadržaja svih pretinaca.

Visokokvalitetna ručka s polugom zbog ergonomskog je oblika praktična za rukovanje. Integrirani mehanizam otvaranja omogućuje jednostavno otvaranje i zatvaranje uređaja. Ručka je stabilna i robusna: puno će godina izdržati i najjača opterećenja.

Elegantan dizajn

Pouzdajemo se u klasične oblike, praktičnost i savršenu obradu. Zbog toga Liebherrov hladnjak mami poglede u vašoj kuhinji: inovativni detalji i posebne površine čine uređaje s tehnologijom BluPerformance glavnom zvijezdom u svakom kuhinjskom ili stambenom okruženju. Usklađen dizajn niza uređaja osigurava da je vaš hladnjak s tehnologijom BluPerformance moderan i nakon mnogo godina upotrebe. U Liebherru se dizajn isprepliće s najvišim tehničkim performansama.

Multifunkcionalne dodirne elektroničke komponente

Nenajavljeni posjet ili spontana zabava za vikend: pomoću tehnologije BluPerformance možete prilagoditi hladnjak svojim potrebama. Vaša prednost: vi se pobrinite za goste, a tehnologija BluPerformance za hladne napitke i namirnice.

7-inčni dodirni zaslon

Hladnjakom po potrebi možete upravljati pomoću 7-inčnog dodirnog zaslona visoke razlučivosti od 800 x 600 piksela integriranog u vrata. Prethodno postavljeni programi kao EnergySaver, MaxPerformance, Party ili Holiday omogućuju time dodatnu praktičnost u svakodnevnom korištenju.

Moguće ih je individualno prilagoditi putem početne stranice zaslona i vidjeti na prvi pogled. Osim toga, integrirana preporuka za skladištenje prikazuje koliko dugo namirnice u kojoj zoni hlađenja zadržavaju svježinu te pruža informaciju o sadržanim vitaminima i mineralima.

Profitirajte od detaljnih značajki:

Program Day-to-Day usmjeren je na svakodnevne potrebe. Nudi optimalnu snagu hlađenja i učinkovitost pri standardnim postavkama temperature za hladnjake i zamrzivače.

Program EnergySaver prošireni je program Day-to-Day. Njime smanjujete potrošnju energije u odnosu na standardne postavke. I to se odvija ovako: da biste dodatno uštedjeli energiju, temperature u odjeljku za hlađenje i odjeljku za zamrzavanje neznatno se povisuju. Naime, što je niža unutarnja temperatura, to uređaj mora češće hladiti i troši se više struje. Osim toga, program EnergySaver pruža korisne savjete o uštedi energije. Saznajte npr. kako otopiti smrznutu namirnicu u odjeljku za hlađenje i pritom uštedjeti energiju.

Program MaxPerformance omogućuje uređaju najveću snagu hlađenja. To je osobito poželjno kada želite ohladiti puno namirnica u relativno kratkom vremenu.

Program Party idealan je za pripremu slavlja: pokreću se opcije SuperCool i SuperFrost da bi se u kratkom vremenu mogle skladištiti i ohladiti veće količine namirnica. Bottle-Timer brzo će ohladiti napitke u odjeljku za zamrzavanje. Za optimalnu temperaturu za konzumaciju navedite samo broj posuda i ukupnu količinu u litrama. Nakon što je dosegnuta optimalna temperatura, oglasit će se signal upozorenja.

Program Holiday umanjuje energetsku potrošnju tijekom dopusta ili duže odsutnosti od kuće. Temperatura hlađenja regulira se na 15 °C. Temperatura u odjeljku za zamrzavanje ostaje pritom konstantna na prethodno postavljenoj vrijednosti od –18 °C.

2,4-inčni zaslon

Alternativno 7-inčnom zaslonu u liniji BluPerformance postoji i 2,4-inčni dodirni zaslon, koji se nalazi iza vrata. Na tom se zaslonu prikazuje temperatura u odjeljku za hlađenje i odjeljku za zamrzavanje. Visoka razlučivost i jaki kontrast na zaslonu ne umaraju oči, a na njemu se može optimalno čitati iz svakog kuta. Izbornik je jednostavan i njime se može intuitivno rukovati.